Üdülési pályázat nagycsaládosoknak!

Létrehozva: 2018-01-17 11:59:01

Január 15-étől február 16-ig jelentkezhetnek a nagycsaládosok a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által az Erzsébet-programban újonnan meghirdetett üdülési pályázatra.

Jelentkezni február közepéig elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon történő regisztrációt követően létrehozott pályázói profilban lehet. A jelentkezés feltétele a szükséges adatok megadása a személyes profilban, továbbá az ITT elérhető Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű formanyomtatvány kitöltése és a profilba való feltöltése.

A kiírás és a részletes pályázati feltételek ITT találhatóak. A szállásfoglalási időszak a pályázatok elbírálását és a pályázati hozzájárulások határidőre történő beérkezését követően kezdődik. Az elnyerhető, egyszeri üdülési támogatás közel 30, többségében fürdőzési lehetőséggel is rendelkező magyarországi szálláshelyen használható fel 2018 végéig.

A pályázatok beadásában az Erzsébet-program hivatalos ügyfélszolgálatán kívül, segítséget nyújtanak még az Integrált Közösségi Szolgáltató Terek, a Kormányablakok és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének irodái is.