Jeges élvezet

Létrehozva: 2018-01-12 16:50:53

A Családok éve nemcsak segítő intézkedésekkel kívánja segíteni a magyar családokat, hanem nívós szórakozási lehetőségeket is kínál kicsiktől nagyokig, minden korosztály számára.

A farsangi időszak beköszöntével lassan temetni kezdjük ugyan a telet, de előtte érdemes még megélezni a korcsolyákat, mert január 13-án, szombaton, a Városligeti Műjégpályán egész napos rendezvénnyel várja a Családok éve csapata a Magyar Jégkorong Szövetséggel közös szervezésben a sportolva szórakozni vágyókat. A hűvös jégen a forró hangulatról többek között Farkasházi Réka és együttese, az Iszkiri Zenekar és a Buborék Együttes, délután pedig az Alma Együttes gondoskodik. Fél héttől pedig Radics Gigi és Király Viktor lép majd színpadra. A programon a korcsolyák kölcsönzése – a készlet erejéig – egész nap ingyenes.

Január 14-15-én „A zene az kell, mert körülölel” címmel egy időben több száz helyszínen szólal meg egyszerre a zene (link:  http://www.csalad-ok.hu/ ) a debreceni Kőr Dáma Egyesület szervezésében. A rendezvény ökumenikus templomi hangversennyel indítja el a városban a tematikus évet, majd a cívis város kórusainak családjai éttermekben, bevásárlóközpontokban, utcákon muzsikálnak, mindenki örömére. A Család-OK rendezvényt általános iskolás és középiskolás diákok családi koncertje koronázza meg.

Január 20-án, szombaton a Jégpályák Éjszakáján (link: http://www.csalad.hu/jegpalyak-ejszakaja-a-varosligetben ) a fiatalok és az örökifjak készülhetnek felcsatolni koricipőjüket. A Városligetben az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádióval közösen éjfélig tart majd a mulatság.

Bulira fel! Farsang van, vigadjunk!